Fire ting du skal spørge dig selv om når du går op i ekstern harddisk
Artikler

Fire ting du skal spørge dig selv om når du går op i ekstern harddisk

1. Hvad er den kapacitet, jeg har brug for?

2. Hvor meget data kan jeg gemme på den?

3. Hvad er overførselshastighederne på denne harddisk?

4. Er denne harddisk kompatibel med min computer?

Hvad er nogle tips til at købe en ekstern harddisk?

Eksterne harddiske er en fantastisk måde at sikkerhedskopiere din computer på.

Her er nogle tips til at købe en ekstern harddisk:

– Sørg for, at den eksterne harddisk er kompatibel med din computer.

– Overvej at købe en bærbar ekstern harddisk, hvis du vil kunne have den med på farten.

– Overvej, om du vil have en ekstern harddisk, der leveres med software, eller en, der slet ikke følger med nogen software.

Hvordan ved du, hvad der er den rigtige størrelse på ekstern harddisk for dig?

Denne artikel vil give dig alt, hvad du behøver at vide om de forskellige størrelser af eksterne harddiske og de faktorer, der påvirker størrelsen på din eksterne harddisk.

-Hvad er en ekstern harddisk?

-Hvordan ved du, hvilken størrelse ekstern harddisk er den rigtige for dig?

-Faktorer, der påvirker størrelsen på din eksterne harddisk.

Hvad er forskellen på en stationær og en bærbar computer, og hvilken skal jeg købe en ekstern harddisk til?

En desktop er en computer med en skærm og et tastatur, der er forbundet til et tårn. En bærbar computer er en bærbar computer, der kan bæres rundt.

En stationær computer er mere kraftfuld end en bærbar computer, men den er også tungere og fylder mere. En bærbar kan bruges på farten, men den er ikke så kraftfuld som en stationær.

Hvis du leder efter noget til at gemme dine billeder og videoer, ville en ekstern harddisk være bedre for dig, end hvis du leder efter noget til at gemme dine arbejdsdokumenter.

Hvad er den bedste måde at sikkerhedskopiere mine data på?

Sikkerhedskopiering af dine data er en af de vigtigste ting, du kan gøre for at sikre, at dine data er sikre. Det er vigtigt at sikkerhedskopiere dine data på en måde, så du nemt kan få adgang til dem og bruge dem.

Den bedste måde at sikkerhedskopiere dine data på er ved at bruge en ekstern harddisk eller skylager. Du bør altid have mindst to kopier af dine filer – én på den eksterne harddisk og én på skylageret.

Hvad er nogle af de bedste mærker af eksterne harddiske?

Eksterne harddiske er en af de mest populære lagerenheder i verden. De har mange use cases og bruges også som et alternativ til cloud storage.

De bedste mærker af eksterne harddiske er Seagate, Toshiba, Western Digital og Samsung. Disse virksomheder laver nogle af de bedste eksterne harddiske på markedet.

Har jeg brug for et eksternt drev eller en online backup-tjeneste?

Der er mange grunde til, hvorfor du måske har brug for en backup-tjeneste. Du vil måske gemme alle dine data ét sted, beskytte dine filer mod at gå tabt eller bare have en ekstern kopi af dine data.

Online backup-tjenester er gode til at gemme data, der ikke er for følsomme, og til at gemme store mængder data til en lav pris. De er også bedre egnet til folk, der har begrænset lagerplads på deres computere og ikke har brug for adgang til filerne andre steder fra.

Eksterne harddiske er bedst, når du skal gemme følsomme oplysninger, eller når du har brug for adgang til filerne uden for din computer.

Hvordan sikkerhedskopierer du dine data, hvis du kun har en intern harddisk?

En af de mest almindelige måder at sikkerhedskopiere data på er ved at bruge en ekstern harddisk. Dette er en enhed, der tilsluttes din computer og gemmer alle dine filer ét sted.

Der er to hovedmåder at sikkerhedskopiere data på en ekstern harddisk:

1) Du kan manuelt kopiere alle dine filer over på den eksterne harddisk, eller

Her kan du læse mere om opbevaring af data.

2) Du kan konfigurere et backup-softwareprogram på din computer og lade det automatisk kopiere dine filer over på den eksterne harddisk.

Hvor meget koster eksterne harddiske?

Eksterne harddiske er afgørende for lagring og sikkerhedskopiering af data. De er meget mere overkommelige, end de var tidligere, men der er stadig et par ting, du skal overveje, før du køber en.

Den første ting at overveje er, hvor meget lagerplads du skal bruge. Eksterne harddiske kommer i en bred vifte af størrelser, med priser, der svarer tilsvarende. Hvis du har brug for mindre end 1 TB lagerplads, vil en ekstern harddisk koste mellem $30 og $100. Hvis du har brug for mere end 1 TB lagerplads, vil prisen være højere – mellem $90 og $200 afhængigt af størrelsen på din eksterne harddisk.

Hvis du ikke er sikker på, hvor meget lagerplads der er nok til dine behov, er det bedst at gå efter den største størrelse til rådighed til dit prispunkt, fordi eksterne harddiske altid kan opgraderes senere, hvis det er nødvendigt (du kan blot tilføje en anden harddisk) .

Hvilken størrelse eksternt drev skal jeg købe?

Eksterne harddiske er en fantastisk måde at gemme alle dine filer på ét sted. I disse dage varierer størrelsen på eksterne harddiske fra 500 GB til 10 TB. Så hvilken størrelse skal du have?

For det første afhænger det af, hvad du vil gemme på drevet. Hvis du kun har nogle få store filer, så er 500 GB nok til dig. Men hvis du har mange mindre filer og vil have dem alle sikkerhedskopieret, så gå efter et 10TB-drev i stedet.

Du kan måske også lide...